viernes, 6 de marzo de 2015

Entrega dels Premis "Dedicació al Cinema 2015"


Ens permetem fer-vos arribar la informació de la 8ª Gala-Sopar Entrega de Premis Dedicació al Cinema que enguany se celebrarà el proper divendres dia 13 de març a les 20:30 hores als cinemes Boliche de Barcelona, en la qual es distingirà la vida professional dins del cinema, de:

 • Sr. Albert Palau, empresari exhibidor de cinema de Puigcerdà i altres poblacions del Pirineu
 • Sr. Enrique González Macho, productor, distribuïdor, exhibidor...
 • Sr. Josep Mª Miró, empresari exhibidor de cinema de La Garriga
 • Sr. Josep Anton Pérez Giner, prolífic productor de cinema
Agrairem en pugueu fer ressó a tots tels vostres associats, i que puguem comptar amb la màxima assistència, tant a l'acte d'entrega de Premis, com al sopar posterior que es farà a l'Hotel President.

De voler assistir al sopar, cal fer el pagament corresponent al c/c de La Caixa, abans del dia 10 de març.

L'Associació Gent de Cinema, vol reconèixer la tasca de tantes persones que durant anys i anys han contribuït a fer gran el cinema. Podeu consultar les activitats de l'Associació a través del nostre facebook, així com a www.cinememory.es

Molt agraïts per la vostra col·laboració.

Cordialment,
Associació Som Gent de Cinema

1 comentario:

 1. El 2013 l'Associació Som Gent de Cinema va concedir-me un premi reconeixement i recolzant l'arxiu de cinema Lluís Benejam.

  Després de 2 anys el que semblava difícil que passés, finalment ha passat: La informació en paper cada vegada n'hi ha menys per donar pas al format digital.

  Una de les funcions de l'arxiu és col·laborar dessinteressadament, aportant material gràfic a persones que vulguin fer treballs sobre cinema.

  Fins el dia d'avui hi ha hagut persones de Méxic, Argentina, Màlaga, Madrid, Catalunya..., que han pogut realitzar treballs amb l'ajuda de l'arxiu.

  Actualment cada cop es més difícil conseguir material imprés que encara arriba a les sales de cinema i que malauradament el seu destí és la deixalleria.

  Des d'aquí voldria fer una crida a persones de la indústria del cinema que poguin tenir material imprés per si el poden cedir a l'arxiu i d'aquesta manera contribuir a poder ajudar a estudiosos del cinema a realitzar projectes.

  http://archivocine.com/index.php/presentacion/dedicacion

  ResponderEliminar